Menu
Home Over Ons Diensten Ongediertes Contact
Alle Ongediertes Houtaantasters Bonte Knaagkever Spinthoutkever Insecten Kakkerlakken Mieren Motten Spinnen Vliegen Vlooien Wespen Knaagdieren Bosmuis Ratten Vogeloverlast Vogels Zoogdieren Dwergvleermuis Spinnen Insecten Informatie Spinnen kunnen een grote last voor u veroorzaken. Vaak zijn ze actief in groepen waardoor ze actief kunnen zijn op meerdere plekken. Het is dus zaak tijdig spinnen te bestrijden voordat het uit de hand loopt. Traas Ongediertebestrijding bestrijdt spinnen op een milieuverantwoorde manier! Het schoonmaken zonder spinnenwebben kan u of uw medewerkers heel wat tijd en kosten besparen, daarnaast zorgt u bovendien ervoor, dat uw huis en/of bedrijfspand er representatief uit blijft zien. Een verschil met de insecten is, dat alle spinachtige 8 poten bezitten. Insecten hebben namelijk maar 6 poten.


Uiterlijk van spinnen
Spinnen hebben een kop en borstuk dat vergroeid is. In de kop van spinnen bevinden zich 2 tasters en 2 grote, sterke kaken. Deze kaken hebben puntige gifklauwen met een kanaal dat richting gifklieren loopt. Bij een beet van een spin wordt het gif via het kanaaltje het lichaam van een mijt of insect ingespoten of geperst. Voor mensen is een spinnenbeet ongevaarlijk. Het enige hinder van spinnen voor mensen zijn de spinnenwebben die ze maken.


Leefwijze en ontwikkeling van spinnen
Wielspinnen zijn de bekendste soort spinnen. Ze hebben hun naam te danken aan het wielvormige web dat ze maken. Het web gebruiken ze om hun prooien mee te vangen. Andere soorten vangen hun prooien met trechtvormige webben, een hangmat of een buis. De meesterjagers onder de spinnen maken geen gebruik van webben. Zij achtervolgen of besluiten hun prooi. Wolfspinnen zijn dergelijke meesterjagers. Ze staan vooral bekendheid om hun snelheid.